Grattis!


Deze taart werd een paar weken geleden al gemaakt voor mijn moeders verjaardag, maar kan digitaal nog wel even in de hergebruik, vind ik. Dit is namelijk mijn 100e blog. 

In een ver verleden begonnen onder de naam 'uithetlevenvaneennietstudent' vergezellen de blog en ik elkaar al een aantal jaar. En ik mag dan geen echte grootproducent zijn, ik zou het bloggen toch niet graag missen en vind het vooral jammer dat ik er niet eerder mee begonnen ben. Mijn UCU-tijd had zonder twijfel ZEER interessante verhalen op kunnen leveren en voor flink wat relativering kunnen zorgen. ;-)

Twijfel je ook over het beginnen van een blog? Gewoon doen - eventueel eerst nog niet openbaar maken en daarna zie je wel of er iemand is die het leest. Mijn lezerspubliek is volgens mij zeer klein, maar dat maakt het plezier niet minder.

This cake I baked a few weeks ago for my mother's birthday, but I think that it can be reused digitally for a festive occasion: this is my 100th blog.

Long ago it started out as a blog with the name 'outofthelifeofanonstudent' and now blog and me have been sharing our life for a few years already. I might not publish a lot, I wouldn't want to miss blogging anymore and I mainly regret not having started before. My time at UCU could have resulted in some VERY interesting blogs, I think. ;-)


In doubt about starting a blog as well? Just do it and don't make it public until you have written a few entries that you like. After that, you can always see how many (or few) people will be reading your stuff. My audience is very small (as far as I know), but that doesn't make it less fun.


Grattis, bloggen! (Gefeliciteerd, blog!)

Comments

  1. G e f e l i c i t e e r d met je 100e blogpost. De taart is mooi zeg.

    ReplyDelete

Post a Comment